Maak kennis met de Deugden in jezelf en anderen, ze zullen je leven verrijken.

‘Je richten op wat goed is in de mensen, dát maakt je blij en gelukkig’

Deugden1

PLCC is Facilitator van het Virtues Project

Zowel individuen als stellen worden met vriendelijke daadkracht begeleid bij persoonlijke groei en ontwikkeling. De aandacht voor deugden speelt hierin een onmisbare rol.

Wat zijn Virtues?

De Nederlandse vertaling van Virtues is Deugden. Deugden helpen ons herinneren aan wie we in onze kern, onze essentie zijn, o.a. liefde, rechtvaardigheid, wijsheid, moed, vreugde, vrede.

Deugden zijn goede eigenschappen en universeel, ze zijn dus geldend voor ieder mens. Deugden helpen bij karaktervorming, het nemen van beslissingen, het leven naar je waarden én het verbeteren van je relaties. Soms vinden we het moeilijk om de kwaliteiten van anderen te zien, deugden dragen bij aan het vergemakkelijken van de communicatie en het helder verwoorden van je verlangens.

 

Mini-workshop:

Om je op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met de opties en mogelijkheden van de deugden kun je dit het beste zelf ervaren.

In deze mini-workshop leer je hier binnenkort:

▪ Wat deugden zijn;

▪ Wat deugden voor je persoonlijke ontwikkeling kunnen betekenen;

▪ Wat deugden voor je relaties kunnen betekenen; 

▪ Hoe je deugden kunt ontwikkelen;

▪ Hoe je deugden in kunt zetten in je dagelijks leven;

▪ De vijf strategieën van he deugdenproject;

De mini-workshop word je aangeboden door Praktijk voor Leefstijl, Coaching & Counseling, de filmpjes worden gefaciliteerd door Het Virtues Project.

Deugden