Lees hier meer over de mens achter Praktijk voor Leefstijl, Coaching & Counseling.

Hoe meer mensen kiezen voor positieve beïnvloeding hoe mooier de wereld’

Paula

Over mij...

In het dagelijks leven omring ik me graag met liefdevolle en inspirerende mensen.

Naast het uitleven van mijn passie, ondernemingszin en creativiteit binnen PLCC, werk ik met veel plezier ook als praktijkondersteuner GGZ in een medisch centrum.

Van nature ben ik opgewekt, nieuwsgierig en behulpzaam. In mijn tienerjaren is het verlangen ontstaan naar: Doen wat goed voelt, vanuit de juiste intentie. Hiermee bedoel ik zuiver, open, vrij van oordeel en handelen vanuit kracht, wijsheid, vertrouwen en liefde. Dit bleek niet altijd even gemakkelijk, ingesleten patronen en conditioneringen vertroebelen soms je belevingswereld.

Het aanhoudend verlangen echter heeft me geleid door een proces van verwerking, groei en ontwikkeling. De steun en begeleiding die ik hierbij heb mogen ontvangen heeft me geleerd om zowel mijn kwaliteiten als mijn imperfecties te omarmen. Daarnaast heb ik ontdekt dat dit natuurlijke verlangen in ieder mens aanwezig is en dat leven naar je waarden een oneindig en persoonlijk proces is waar je van kan en mag genieten.

Ik ben dankbaar voor alle mooie mensen die op mijn pad zijn gekomen, of dit nog gaan doen en voor hun bijdrage aan mijn mens zijn.