Lees hier wat anderen over Praktijk voor Leefstijl, Coaching & Counseling zeggen.

‘Eigenwaarde en zelfvertrouwen put je niet uit perfectie, maar uit het accepteren van imperfectie’

"Het gaat zeker niet vanzelf maar door gesprekken, haar professionele werkwijze en het leren van je doelen stellen ben ik hier heel blij mee!"


Op mijn zoektocht naar een lifestyle coach, kwam ik terecht op de site van Leefstijl, Coaching en Counseling (www.plcc.nl).

Na het overlijden van mijn man, en door het verdriet behoorlijk wat kilo's aangekomen, zocht ik iemand door wie ik weer positiever in het leven kon komen te staan. Ik bezocht de site en deze sprak me direct aan, waarna ik de stoute schoenen heb aangetrokken en telefonisch contact gezocht heb.

Bij het eerste telefonische contact kwam Paula zeer professioneel over en ik besloot met haar verder te gaan. Inmiddels ben ik een paar maanden verder en heeft Paula mij verschillende 'tools' aangereikt en voor veel rust gezorgd en weeg ik bovendien al een aantal kilo's minder.

Het gaat zeker niet vanzelf maar door gesprekken, haar professionele werkwijze en het leren van je doelen stellen ben ik hier heel blij mee! Ik kan haar dus van harte aanbevelen!

Lennie

Persoonlijk Traject

"Paula is in staat om uit een brei van gedachten en emoties de kern te halen en om je daarmee aan de slag te laten gaan."


Naar aanleiding van de zeer positieve ervaringen tijdens een ander traject dat ik bij Paula volgde, kwam het idee op om ook haar coaching te gebruiken in een relatietraject. En ook in het relatietraject heb ik erg goede ervaringen.

Dit relatietraject bestond uit een start- en eindgesprek samen met mijn partner met daartussen twee gesprekken tussen Paula en mij en twee gesprekken tussen Paula en mijn partner.

De methode die zij daarvoor gebruikt, leek mij bij de eerste uitleg (tijdens het andere traject) vrij zweverig. Na een paar minuten bleek echter al welk effect ervan uitgaat en dat er daadwerkelijk emoties en onvermoede blokkades naar boven komen.

Zowel in het eerdere traject dat ik fysiek bij Paula volgde als bij het relatietraject waarbij de gesprekken vanwege de coronamaatregelen via Zoom werden gehouden.

Paula is in staat om uit een brei van gedachten en emoties de kern te halen en om je daarmee aan de slag te laten gaan. Ik heb daardoor inzicht gekregen in bepaald gedragspatronen van mezelf en van mijn partner. Deze patronen leidden steevast tot ruzie en kunnen we nu hopelijk blijvend doorbreken met de handvatten die we van Paula hebben gekregen.

Paula heeft me aangezet tot nadenken, waardoor ik nu bewuster naar bepaalde situaties en mezelf kijk. Haar begeleiding gebeurt op een zeer respectvolle, vriendelijke en geduldige manier waardoor er een veilige omgeving ontstaat om zeer persoonlijke dingen te bespreken.

Ik kan niet anders zeggen dat dat ik erg blij ben dat ik beide trajecten bij haar heb kunnen volgen.

Sanne

Relatie Traject

"Haar puurheid die ze zowel innerlijk als uiterlijk uitstraalt naar anderen toe vielen mij op"

Ik heb Paula ervaren als iemand met een enthousiaste uitstraling. Haar puurheid die ze zowel innerlijk als uiterlijk uitstraalt naar anderen toe vielen mij op. Een bevestiging dat anderen dat ook mogen zijn. Prachtig

Hetty

Opleiding Innerlijke Bevrijding

Het mooie van de aanpak van Paula is dat zij in de coaching vooral je laat focussen op jezelf, je gedrag in bepaalde situaties en hoe dit ontstaan is.


Met mijn vrouw hebben wij een relatietraject gevolgd bij Paula. De aanpak van haar is mij goed bevallen. Het start en eind gesprek werd met zijn drieën gehouden. Daar tussen waren er ook nog 2 gesprekken met alleen Paula en mij.

Het mooie van de aanpak van Paula is dat zij in de coaching vooral je laat focussen op jezelf, je gedrag in bepaalde situaties en hoe dit ontstaan is. Hiermee laat het je zelf inzien hoe je je gedrag iets aan kan passen om een betere harmonie en meer plezier in de relatie te hebben.

Door de beperkingen in verband met Corona, is alles via zoom en telefoon gegaan. Paula weet, ondanks deze beperking, snel een rustige open sfeer te creëren. Haar manier van coachen heb ik als erg prettig ervaren. Zij zorgt voor een goede balans tussen vragen, creëren van stiltes om na te denken en het weer oppakken van het gesprek. Ondanks de beperkte aantal sessies (2 met partner en 2 individueel), kom je met de gestructureerde methode snel tot de kern.

Zij heeft mijn vrouw en mijzelf weer veel dichter bij elkaar gebracht.

Anoniem

Relatie Traject