Mogelijkheden en tarieven voor trajecten op maat.

Investeren in je jezelf is de snelste weg naar rijkdom en heeft een positief effect op alles’

Na je aanmelding krijg je een aanmeldformulier en vragenlijst gemaild. Dit is ter voorbereiding op het intakegesprek. Nadat beide documenten ingevuld bij PLCC binnen zijn plannen we een afspraak voor het intakegesprek, hiervoor trekken we een uur uit. Tijdens het intakegesprek brengen we je probleem/vraagstelling in kaart en formuleren we een hoofddoel met eventuele subdoelen. Jij geeft vervolgens aan waar je het eerst aan wil werken.

Vervolgens plannen we de vijf vervolgafspraken van een uur in. De gesprekken worden op basis van beschikbaarheid verspreid over een periode van twaalf tot veertien weken. Gedurende de sessies werken we toe naar jouw gewenste doel.

Je krijgt tevens een deugdenkaarten set t.w.v. 37,50 thuisgestuurd.

Gedurende het traject wordt een inschatting gemaakt van de gewenste interventies. Dit zal een afwisseling zijn tussen:

▪ Gedragstherapie;

▪ Gebruik van coaching en counseling modellen en instrumenten;

▪ Gebruik van stroomschema’s; 

▪ Gebruik van gesprekstechnieken;

▪ Jouw kennis en kunde;

▪ Het dynamisch proces;

▪ Oefeningen.

Naast dit alles krijg je de gelegenheid om een keer telefonisch overleg van een half uur in te zetten. Het telefonisch overleg kan worden ingezet tot drie maanden na het laatste gesprek.

De ervaring heeft geleerd dat de doelen na de intake veelal worden gerealiseerd in vijf sessies van een uur. Indien nodig kunnen extra sessies worden ingezet. De gesprekken vinden plaats via zoom, skype of een andere onlinemogelijkheid. Wanneer wenselijk kan vooraf een kennismakingafspraak worden ingepland.

Na de aanmelding krijgen jullie een aanmeldformulier en vragenlijst gemaild. Dit is ter voorbereiding op het intakegesprek. Nadat beide documenten ingevuld bij PLCC binnen zijn plannen we een afspraak voor het intakegesprek, hiervoor trekken we een uur uit. Tijdens het intakegesprek brengen we jullie probleem/vraagstelling in kaart en formuleren we een gezamenlijk hoofddoel met individuele subdoelen. Jullie krijgen tevens een deugdenkaarten set t.w.v. 37,50 thuisgestuurd.

Vervolgens plannen we vier individuele vervolgafspraken van een uur in. Ieder krijgt dus twee afzonderlijke sessies. De gesprekken worden op basis van beschikbaarheid verspreid over een periode van twaalf tot veertien weken. Tijdens de individuele sessies werken we aan jullie gezamenlijke hoofddoel. Thuis werken jullie samen aan aanvullende oefeningen en krijgen jullie vragen en teksten ter overweging en verdieping.

Na het laatste individuele gesprek plannen we weer een gezamenlijk gesprek van een uur in om te evalueren hoe de oefeningen zijn verlopen, wat er gerealiseerd is en wat nog om aandacht vraagt.

Gedurende het traject wordt een inschatting gemaakt van de gewenste interventies. Dit zal een afwisseling zijn tussen:

▪ Gedragstherapie;

▪ Gebruik van coaching en counseling modellen en instrumenten;

▪ Gebruik van stroomschema’s; 

▪ Gebruik van gesprekstechnieken;

▪ Jouw kennis en kunde;

▪ Het dynamisch proces;

▪ Oefeningen.

Naast dit alles krijgt je de gelegenheid om beide een keer een telefonisch overleg van een half uur in te zetten. Het telefonisch overleg kan worden ingezet tot drie maanden na het laatste gesprek.

De ervaring heeft geleerd dat de doelen na de intake worden gerealiseerd in vier sessies van een uur en een afsluitende gezamenlijke sessie van wederom een uur. Indien nodig kunnen extra sessies worden ingezet. De gesprekken vinden plaats via zoom, skype of een andere onlinemogelijkheid. Wanneer wenselijk kan vooraf een kennismakingafspraak worden ingepland.

Door het wandelen ontspant je brein, word je creatiever en is het gemakkelijk om in contact te komen met jezelf. Er zijn meerder locaties op Voorne Putten waar je uit kan kiezen. Daarnaast is het wenselijk een aantal zaken bij je te hebben, hier zal ik je later over informeren.

Na je aanmelding krijg je een aanmeldformulier en vragenlijst gemaild. Dit is ter voorbereiding op de wandelsessie en om je in korte tijd beter te leren kennen. Nadat beide documenten ingevuld bij PLCC binnen zijn plannen we een locatie voor de wandelafspraak. Voor de wandelafspraak trekken we anderhalf uur uit.

Gedurende de wandeling wordt een inschatting gemaakt van de gewenste interventie. Dit zal een afwisseling zijn tussen:

▪ Gedragstherapie;

▪ Gebruik van coaching en counseling modellen en instrumenten;

▪ Gebruik van stroomschema’s; 

▪ Gebruik van gesprekstechnieken;

▪ Jouw kennis en kunde;

▪ Het dynamisch proces;

▪ Oefeningen.

Met het aanbieden van een compleet programma richt PLCC zich op duurzame gedragsverandering en zet in op nazorgmogelijkheid met periodieke check-ups. Natuurlijk ben je welkom om ook zonder een doorlopen traject een wandelsessie in te plannen.

Na je aanmelding krijg je een aanmeldformulier en vragenlijst gemaild. Dit is ter voorbereiding op de begeleiding en om in te schatten waar je staat in je proces. Nadat beide documenten ingevuld bij PLCC binnen zijn plannen we een afspraak voor het intakegesprek. Aan het begin van de afspraak brengen we je behoeften en probleem/vraagstelling in kaart en bepaal jij waar je aan wil werken. Voor deze afspraak trekken we een uur uit.

Gedurende het gesprek wordt een inschatting gemaakt van de gewenste interventie. Deze kan bestaan uit:

▪ Gedragstherapie;

▪ Coaching en counseling modellen en instrumenten;

▪ Stroomschema’s; 

▪ Gesprekstechnieken;

▪ Jouw kennis en kunde;

▪ Dynamisch proces;

▪ Oefeningen.

Met het aanbieden van een compleet programma richt PLCC zich op duurzame gedragsverandering en zet in op nazorgmogelijkheid met periodieke check-ups. Natuurlijk ben je welkom om ook zonder een doorlopen traject een intensieve begeleidingssessie in te plannen.

Tarieven

Wil jij je ook sterker, energieker en krachtiger voelen?

Wat wordt jouw volgende stap?

De samenwerking is gebaseerd op een gelijkwaardige werkrelatie. De coach gaat er van uit dat jij zelf de antwoorden op de vragen in je hebt en helpt die boven water te krijgen en te ontdekken wat de je zou kunnen veranderen (belemmeringen) of versterken (competenties, stimulansen) om je doelen te bereiken.